A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Pismo svojcem

2022-06-09T08:51:13+02:00

Spoštovani svojci

Čas, v katerem se nahajmo, je za vse nas nekaj novega, nekaj nepričakovanega, nekaj celo nerazumljivega. Življenje, še nekaj mesecev nazaj, je bilo povsem drugačno. Prvi ukrepi, ki smo jih sprejeli z upoštevanjem nacionalnih priporočil in priporočil s strani centrale SeneCura, se bili težki, zaskrbljujoči in morda tudi nerazumljivi. Skrbno spremljamo stanje v zvezi s korona virusom (COVID-19) in dosledno spremljamo priporočila Svetovne zdravstvene organizacije in drugih relevantnih institucij. Veliko usklajevanja je bilo potrebnega tako med zaposlenimi, vami in stanovalci. Pa vendar smo ljudje prilagodljivi in tudi tej novi situaciji se počasi prilagajamo.

Za vaše najdražje, za vas in za naše zaposlene, se je življenje spremenilo drastično. Takoj smo začeli iskati rešitve, kako vam lahko pomagamo in omogočimo stik z vašimi ljubimi. Zaposleni so se naučili uporabljati nove načine komunikacije, prejeli smo nekaj pametnih telefonov, pametnih tablic, obveščanje o dogajanju v hiši, pa je ves čas teklo na socialnih omrežjih in spletnih straneh. Šli smo še naprej in vključili vse zaposlene, da s stanovalci vsaj malo nadomestijo vas in čas namenijo druženju, sprehodu, pogovoru, tudi med prazniki in vikendi. Telefonska komunikacija je vzpostavljena konstantno.

Ob vsem tem, smo zaposlenim ves čas omogočali učenje novo sprejetih ukrepov, da je to delo potekalo varno. Razmišljamo naprej, kako bomo lahko varno izvajali vaše obiske, ko bo to omogočeno.
Rada bi pohvalila svoje sodelavce, saj so v tem času pokazali neizmerno srčnost in pripravljenost na sodelovanje. Tudi vam bi se rada zahvalila za potrpežljivost, razumevanje, podporo in lepe misli, ki jih delite z nami, po socialnih omrežjih, po elektronski pošti, po telefonu. Vsaka pohvala je v tem času še kako lepo sprejeta.

V naših hišah nimamo okužb in naj tako ostane tudi naprej!

Želim vam lepe praznike, naj minejo mirno in zdravo.

Regionalna direktorica za Slovenijo
Mag. Sanda M. Gavranovič

Skip to content