A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Obvestilo svojcem

2020-11-26T16:12:25+01:00

Spoštovani stanovalci in svojci,

Včeraj smo izvedeli, da je nekaj naših stanovalcev in zaposlenih bilo pozitivnih na test COVID-19. Za vse nas je bil poseben dan, bil je drugačen kot smo si ga želeli. Naši oddelki so se spremenili v rdeče, sive in bele cone. Z zaposlenimi smo z veliko znanja, pripravljenostjo, pogumom strnili vrste in si rekli, skupaj bomo zmogli.

Ponosni smo, da smo bili do 25.11.2020 vsi zdravi, v državi pa se že skoraj izteka drugi val epidemije.

Zavedamo se, da smo to zmogli v sodelovanju z našimi stanovalci, z vami svojci in obiskovalci. Hvaležni smo vam za pomoč, podporo in spodbudo pri obvladovanju okužbe s COVID-19.

Svojce stanovalcev bomo tudi v prihodnje obveščali o pozitivnih rezultatih testiranja na Covid-19 individualno po telefonu. Poklicali vas bomo tudi v primerih, če bo potrebna morebitna preselitev stanovalca v bolnišnico.

Sporočamo, da zaposleni ves čas posvečamo skrbi za naše stanovalce, vaše najdražje, ki se dobro počutijo, nekateri imajo povišano telesno temperaturo in blage simptome.

Vodstvo SeneCure dnevno sodeluje z našo ubrano ekipo zaposlenih, pomagajo nam s strokovnimi nasveti, z bogatimi izkušnjami in seveda tudi pri koordinacijah.

Pozdrav od vaših najdražjih, zaposlenih in našega vodstva. Tudi vi ostanite zdravi!

Mi ostajamo pogumni, pozitivni in se od Vas poslavljamo z mislijo:

̋ Vse pride, odide, ostane pa spomin, da smo sodelovali in skupaj zmagali. ̋

Socialna delavka
Vida Anžel

Direktorica zdravstvene nege
Aleksandra Zel

Direktorica
Tatjana Ribič

Skip to content