A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Prosta delovna mesta2021-08-19T10:42:52+02:00

Prosta delovna mesta

Kot velik delodajalec na področju zdravstva in socialnega varstva ponuja skupina SeneCura varno delovno mesto z raznolikimi možnostmi razvoja. Tukaj najdete naša prosta delovna mesta. Veselimo se vaše prijave!

Računovodja Maribor

V storitvenem podjetju z dejavnostjo domov za starejše občane iščemo računovodjo za vodenje računovodstva za srednje veliko družbo, zavezano k reviziji letnih računovodskih izkazov.

Prijavo z življenjepisom pošljite na elektronski naslov pisarna@senecura.si, najkasneje do 25. 7. 2021. Delovno mesto je prosto v enoti SeneCura Maribor.

Socialni oskrbovalec

V storitvenem podjetju z dejavnostjo domov za starejše občane iščemo socialnega oskrbovalca za pomoč v gospodinjstvu, pomoč pri ohranjanju osebne higiene, pomoč pri ohranjanju socialnih kontaktov in spremstvo pri opravilih izven doma.

Prijavo z življenjepisom pošljite na elektronski naslov kadri.maribor@senecura.si, najkasneje do 27. 7. 2021. Delovno mesto je prosto v enoti SeneCura Maribor.

Bolničar – negovalec M/Ž

V storitvenem podjetju z dejavnostjo domov za starejše občane iščemo bolničarja – negovalca.

Prijavo z življenjepisom pošljite na elektronski naslov n.vidovic@senecura.si, najkasneje do 26.08.2021. Delovno mesto je prosto v enoti SeneCura Maribor